Servicii

Clinica stomatologica PRODENT Dr Gruia ofera tratamente stomatologice de cea mai buna calitate, realizate de medici specialisti cu experienta. Materialele de calitate si echipamentele de ultima generatie sunt garantia lucrarilor dentare pe care le realizam. Prin investitia in aparatura moderna, clinica PRODENT Dr. Gruia asigura pacientilor tratamente dentare de precizie, de la simple obturatii pana la implanturi dentare ghidate digital. Nu uita sa te programezi regulat pentru un control dentar daca vrei sa iti pastrezi zambetul frumos si sanatos.

radigrafie-dentara

RADIOGRAFII DENTARE DIGITALE

Radiografiile reprezinta o parte esentiala pentru un plan de tratament dentar de succes. Radiografia dentara digitala ofera o imagine detaliata a dintilor, maxilarului si tesuturilor inconjuratoare cu o precizie ridicata, asigurand stabilirea unui diagnostic corect.

curatare-dentara-profesionala

PREVENTIE SI PROFILAXIE DENTARA

Profilaxia dentara reprezinta atat prevenirea imbolnavirii dentare, cat si a complicatiilor in cazul afectiunilor deja existente. Chiar daca aveti o igiena orala corecta, se recomanda efectuarea curatarilor profesionale periodice, prin periaje, detartraj sau ultrasunete pentru a evita aparitia bolilor gingivale si cariilor.

tratamente-dentare

STOMATOLOGIE GENERALA

Pedodontie/Stomatologie Pediatrica, Restaurari si Protetica, Endodontie, Parodontologie, Estetica Dentara. Tratamente dentare complete, abordate multidisciplinar pentru a reda fizionomia si functionalitatea dintilor.

ortodontie-campina

ORTODONTIE

Ortodontia se refera la corectarea unor pozitii ale dintilor pe arcada, prin intermediul aparatelor ortodontice, care pot fi de doua feluri: fixe sau mobile. Tratamentul ortodontic este necesar atat din motive de sanatate dento-maxilara, dar si din motive estetice.

implanturi-dentare

IMPLANTOLOGIE

Implanturile dentare sunt o metoda eficienta  de inlocuire a dintilor pierduti. Un implant dentar are aceeasi functie ca radacina unui dinte natural, restaurand estetic si functional dantura.

Dentist office

CHIRURGIE ORALA

Interventiile chirurgicale cele mai frecvente in stomatologie sunt extractiile dentare (de la simple la complexe), atunci cand un dinte nu mai poate fi recuperat. Alte interventii de chirurgie orala sunt implanturile si chirurgia endodontica (rezectii si chistectomii).