Unde poti face radiografii dentare digitale premium in Campina?

ProDent Dr. Gruia

Aparatura de ultima generatie

Peste 27 de ani experienta

Personal specializat la standarde internationale

Contacteaza-ne

In atentia medicilor si pacientilor!

Primul Computer Tomograf 3D dentar (CBCT) cu functii de Radiografii Panoramice si Teleradiografii Ortodontice din Valea Prahovei.

Add a description of your offer and key benefits. What is it and it will help your customer. Add a description of your offer and key benefits. What is it and it will help your customer. Add a description of your offer and key benefits. What is it and it will help your customer. Add a description of your offer and key benefits. What is it and it will help your customer.

IMAGINI DE CALITATE

NIVEL DE RADIATII SCAZUT

FUNCTIE DE SIMULARE A IMPLANTULUI DENTAR

Ce este Sistemul de Radiologie 3 in 1

CBCT (acronim de la Cone Beam Computer Tomography) este o tehnologie de top care ofera imagini 3D clare ale dintilor si partilor osoase, cu ajutorul razelor X.

Are aplicatii in:


  • chirurgie BMF,
  • endodontie,
  • ortodontie
  • implantologie (una dintre cele mai importante functii ale acestei tehnologii fiind simularea implanturilor dentare.)

Genereaza imagini de calitate, la cele mai scazute doze de radiatii, oferind astfel imagini detaliate ale dintilor, maxilarului si tesuturilor inconjuratoare, asigurand stabilirea unui diagnostic si tratament corect, in functie de nevoile fiecarui pacient.

Tehnologia digitala Green

Radiografia dentara panoramica (numita si Ortopantomografie sau OPG sau OPT)- reprezinta o vedere de ansamblu a întregului aparat dento-maxilar fiind esentiala pentru realizarea planului de tratament, oferind informatii bidimensionale importante despre statusul tuturor dintilor si a osului maxilar din jurul lor. Aceasta investigatie se poate realiza: arcadic, hehiarcadic sau segmentar.

Teleradiografia ortodontica, digitala- ofera date pretioase legate de cresterea si dezvoltarea scheletului facial, si stabilirea cu acuratete a diagnosticului, planului de tratament si evaluarea rezultatelor in Ortodontie.

Clinica multidisciplinara Prodent Dr. Gruia este o clinica dentara care se dezvolta continuu de peste 27 de ani in aceeasi locatie. Situata in centrul orasului Campina, clinica ofera servicii la standarde internationale, astfel ca locuitorii de pe Valea Prahovei pot beneficia de servicii de exceptie, aproape de casa, fara sa mai piarda timp si alte resurse in acest scop.

PRODENT Dr. Gruia este locul in care oamenii si tehnologia fac echipa pentru a excela in rezolvarea problemelor dentare. De aceea, aici beneficiezi de servicii de radiologie la cel mai scazut nivel de radiatie, cu o calitate deosebita a imaginilor, contribuind la siguranta si precizia interventiilor de specialitate.

These companies trusted us and use our offer. Become one of them!

Adresa: Strada Griviței 75, Câmpina          105600, România


E-mail: office@drgruia.com

              dangruia@drgruia.com


Telefon: 0787.604.200

                0244.333.134


Program Radiologie: Luni- Vineri 

                                        09 00- 18 00

Contact

Radiografii Dentare Digitale Premium la Clinica PRODENT Dr Gruia Campina

Contacteaza-ne