Implantologie orală la standarde internationale

Prodent Dr. Gruia, clinica unde îți poți face o reabilitare implantologică de succes.

Ce este implantul dentar?

Cea mai modernă soluție de înlocuire a unui dinte pierdut

Bontul Protetic

Implantul

Coroana Dentara

Implantul dentar reprezintă o tehnică modernă prin care se poate proteza lipsa unuia sau mai multor dinți. Este o tehnică sigură și, de mult ori, unica soluție pentru anumite cazuri.


Avantajul implantului dentar este atât din punct de vedere estetic pentru că arată exact ca un dinte natural, dar și din punct de vedere funcțional pentru că nu incomodează și se simte natural.


Implantul este recomandat pentru că are o durată de viață mult mai mare față de punțile sau protezele clasice și, în plus, nu mai există teama de a mânca diverse feluri ce au o duritate mai ridicată.

Estetic

Dantura este completă și arată natural

Funcțional

Nu se simte niciun disconfort ulterior inserarii

Util

Masticația este mult îmbunătățită.

Preventiv

Previne retracția oaselor maxilare produsă de lipsa dinților.

Ce îţi oferă Prodent Dr. Gruia?

Cele mai înalte standarde profesionale

Echipa

În cadrul cursurilor de formare, predominant internaționale, au fost cunoscute cele mai noi tehnici de îmbunătățire a metodei de lucru, dar și modul de implementare a celor mai noi tehnologii. Printre cele mai importante cursuri de formare se număra: FDI Singapore 2009, Europerio Viena 2012, ICOI Istanbul 2013, GNYDM New York City 2014, Europerio Londra 2015, etc.

Tehnologia

Radiologia digitală și Computer Tomograful 3D, Imprimanta 3D- ce permite realizarea ghidurilor implantologice digitale și CEREC-sistemul lider mondial de obținere a lucrărilor ceramice directe ne situează în primele 5% clinici la nivel mondial, ca dotări. Astfel, putem obține o calitate deosebită a serviciilor de implantologie și protetică.

Prodent Dr. Gruia este o clinică dentară care se dezvoltă continu de peste 27 de ani în aceeași locație, cu peste 10 ani de experiență în domeniul implantologiei orale. Situată în centrul orașului Câmpina, clinica oferă servicii la standarde internaționale, astfel că locuitorii de pe Valea Prahovei pot beneficia de servicii de excepție, aproape de casă.

Locația

Recenzii incantatoare!

Seriozitate, calitate, promptitudine și materiale de calitate. Igiena perfecta merită să-l promovăm cu toată încrederea și prețul acceptabil!!!

Victor Moise

Cristina si Dan, doi medici dedicați meseriei lor, doi oameni excelenți, simpatici, calzi, modești. Bravo vouă, pt ce ati realizat. Sky is the limit for you! Respect! Va pup!

Bianca Voinea

Contact

Adresa: Strada Griviței 75, Câmpina

105600, România


E-mail: office@drgruia.com        

               dangruia@drgruia.com


Telefon: 0787.604.200 

                0244.333.134


Program: Luni- Vineri 9-14; 15-19.

Alege să-ți faci o reabilitare implantologică de succes la Clinica Prodent Dr. Gruia

Solicita o Consultatie

Poți alege implantul clasic sau implantul dentar ghidat digital

×